Ervaringen met VRC Rijopleidingen

Ervaringen

Wat vinden anderen van VRC Rijopleidingen ?

Judith Nechama Mindlin op 30/10/2017

Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald dankzij Henk van Keulen.
Ik heb hele fijne lessen gehad. Dankzij zijn rust in combinatie met humor heb ik me altijd heel veilig bij hem gevoeld.
Ik kan Henk van harte aanbevelen!

 Joke de Bruin op 30/5/2017
Vandaag in een keer geslaagd!! Dank je Harold voor je geduld! Ik ga je echt missen.
Imad Mdalal op 7/4/2017

Hele leuke rijschool, bedankt Harold voor de leuke rijlessen, dankzij jou in 1x geslaagd.
Ik raad deze rijschool zeker aan.

Neline Schipper op 30/3/2017

Yes, vandaag in één keer geslaagd voor mijn rijexamen! Dat te danken aan de goede lessen van Dick. Door zijn kennis van zaken én een goede sfeer heb ik elke les veel geleerd en op een soepele en prettige manier mijn rijbewijs gehaald. Ik zeg: VRC is een aanrader!

Avand Sarbast Sabri op 20/2/2017

Vanochtend ben ik in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen met danken aan Dick!
Ervaren, rustig en geduldig is Dick Hendriks dit zorgde ervoor dat ik na elke les vooruitgang en verbetering zag. Bedankt!

Marloes van Nifterik op 10/2/2017

In een keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Dankzij Dick Hendriks kreeg ik plezier in het autorijden en ga ik nu met veel vertrouwen de weg op. Dick stelde mij direct op m’n gemak en hij kan heel goed uitleggen. Bovendien is het altijd gezellig met hem. Via VRC wordt alles goed geregeld. Aanrader!!

Bedankt!

Henriëtte Mochel op 7/02/2017

Super lekker autorijlessen gehad. In automaat, van Harold. Geweldige auto om in te rijden, mooie Mini! Was ook zeker een van de redenen om voor deze rijschool te kiezen.
Best veel lessen gehad, maar ja, ben wel een oudere jongere natuurlijk en dan mag dat. Maar wel in één keer m’n theorie (mede dankzij de theorielesdag, superveel aan gehad) én nu ook in één keer m’n rijbewijs! Dankjewel Harold voor alles, je tijd, geduld, humor, alle leuke gesprekken die we hadden, soms ff bakkie doen tussendoor. Het ging er af en toe best heftig aan toe want ik ben zeker niet de makkelijkste maar we konden het wel hebben van elkaar en de sfeer was altijd prima! Ik ga je missen!!!!

 

Nicole Plomp op 24/2/2017

Ben erg tevreden over VRC Rijopleiding.
5 super maanden gehad met Dick Hendriks en veel geleerd. Zonder deze goede lessen was het mij niet gelukt om in 1x te slagen.

 

Nicoline van Eijkelenburg op 10/12/2016

Het is ondertussen al bijna twee maanden geleden, maar ik ben natuurlijk nog net even blij met mijn rijbewijs – èn zeker met de lessen van Josè. Het klinkt heel gek maar zij heeft me niet alleen leren kijken maar vooral ook leren zíén. Iets wat je pas echt gaat leren als je nou echt ‘gaat rijden!!!!!’

Waarvoor heel erg veel dank!

 

Ninke Mochel op 19/9/2016

Top rijschool! Goede theoriecursus (een echte aanrader) en gezellige, goede rijlessen gehad.
In één keer geslaagd voor theorie en praktijk met dank aan Harold!!!

 

Leonie Buyserd op 8/9/2016

Super leuke en leerzame lessen gehad met goede begeleiding! Zeker een aanrader als je je rijbewijs wilt halen!

 

Davey Jansen op 18/8/2016

Ondanks dat mijn rijinstructrice werd opgenomen in het ziekenhuis en ik 1 dag voor mijn examen een nieuwe lesauto en instructeur kreeg toch mijn rijbewijs gehaald !!!
Bedankt voor de goeie rijlessen ??

Henri ten Broeke op 28/7/2016

“Met heel veel plezier rijlessen gevolgd bij Dick Hendriks. Dick is ontzettend vriendelijk en heel geduldig. Hij neemt uitgebreid de tijd om alles goed door te nemen en uit te leggen. Door Dick ga ik nu met een goed gevoel en veel vertrouwen de weg op. Daarnaast is Dick erg gezellig en altijd in voor een lolletje. Jammer dat ik nu niet meer bij hem in de auto zit! De leukste en beste rij-instructeur die je maar kunt wensen!”

 

Nicole Persaud op 14/6 /2016Nicole geslaagd

Telefonisch en via mail goed bereikbaar en snelle reactie. Flexibel qua ophaalplekken maar ook het inplannen van de lessen. Lessen waren leerzaam en soms zelfs pittig maar met een goed resultaat!! Ben in 1x geslaagd.

 

 

 

 

Melissa Leeuwenburg op 22/2/2016

Vandaag in één keer geslaagd! Bedankt Marcel (klik) voor al je geduld, duidelijke uitleg en natuurlijk de gezelligheid. Ik zou iedereen aanraden om bij VRC te gaan lessen. In één woord: top!

Nienke Tjalma op 2/2/ 2016

Afgelopen 2,5 maand gelest bij Cora Honing. Ik heb ontzettend veel van je geleerd, nuttige tips gehad en vooral heel veel zelfvertrouwen gekregen tijdens het rijden. Je hebt geduld en je motiveert! Vandaag mijn rijbewijs in 1x gehaald!!

Sophie Barkmeijer op 24/01/2016

Elke keer stapte ik met plezier de auto in. Ik had rijles in een automaat van Harold (klik). Tijdens de lessen heb ik veel geleerd en de sfeer in de auto was altijd goed. Dit zorgde ervoor dat ik in één keer slaagde. Ik kan VRC rijopleiding zeker aanraden. Tenslotte wil ik Harold nogmaals bedanken voor de leerzame tijd!

Alexandra Jue op 11/12/2015

Top!!!!! In één keer geslaagd voor theorie én praktijk! Trots op mezelf, maar vooral trots op José (klik). Je bent een topper!!!Ik ga je missen. Zeker een aanrader voor iedereen!!

Jonna de Vries op 8/12/2015

Net in 1 keer geslaagd voor m’n rijbewijs dankzij Dick Hendriks (klik) Echt een top instructeur!

Demi Waalboer op 29/10/2015

Lieve José (klik),ontzettend bedankt voor de leuke en leerzame lessen! Heel vol  gehad en ik heb enorm veel van je geleerd! Dank je wel! Liefs!

Cynthia Jongen op 17/9/2015

Net mijn rijbewijs gehaald in 1 keer!! José bedankt voor de lessen en het geduld.
Ook de theoriecursus van vrc was top en heeft ervoor gezorgd dat ik mijn theorie lekker binnen had!
VRC is een toprijschool die je goed voorbereid op je examen(s) en ervoor zorgt dat je op je gemak bent. Nogmaals bedankt José!!

 

Virginia Vlug op 10/9/2015

Het afgelopen jaar heb ik met ontzettend veel plezier mijn rijlessen gehad van Dick Hendriks (klik).Deze man heeft engelen geduld, en ik heb nog nooit iemand gekend die zo goed dingen kan uitleggen! Na elke les van Dick zag ik vooruitgang en verbetering in mijn rij stijl! Ik kan Dick aan iedereen aanraden, het is een top gozer 1e klas! Vandaag ben ik geslaagd en ik vind het gewoon jammer niet meer wekelijks naast hem in de auto te zitten! Super gozer!!

Debbie Dussenbroek op 9/9 2015

Een super tijd gehad bij VRC , theorie cursus gevolgd was super en me theorie ook in 1 keer gehaald! En nu ook praktijkexamen in 1 keer gehaald! Dankjewel! En iedereen die zijn rijbewijs wil halen doe het bij VRC!!

 

Joyce Smeltekop op 9/9/2015

Afgelopen 2 maanden heb ik gelest bij Dick Hendriks (klik) Ik heb ontzettend veel van je geleerd en je heb geduld en begrip van hier tot aan Spanje! Dat heeft mij tot een eerste keer slagen geleid. Je bent echt de beste en gezelligste rij-instructeur die ik (in die jaren) mee hebt gemaakt.

Wat ben ik trots, om jou leerling te mogen zijn!

Als je les wilt nemen bij VRC Rijopleidingen en je wilt zelf verzekerd leren rijden, neem Dick Hendriks als rij-instructeur. Hij leidt je niet alleen op maar leert je ook ECHT autorijden.

Bedankt Dick en VRC Rijopleidingen.

Rijgroetjes,

Joyce Smeltekop.

Johan Baas op 20/7/2015

Na een stroef begin van mijn rijlessen, toch in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Satna (klik) bedankt voor de lessen en Harold bedankt voor het snelle en professionele oplossen van de onvoorziene omstandigheden.

 


Samantha Jackson op 13/6/2015
Bedankt! Ik heb zo fijn gelest dat ik bijna niet wilde gaan, maar ik ben ontzettend blij! Ook nog in 1x! Dank voor de fijne begeleiding, een absolute aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs nog moet en wilt halen. Xx


Bente van der Haar op 13/6/2015
Vandaag ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs na vele fijne lessen van José (klik). José, bedankt voor de gezelligheid en de leerzame uurtjes in de auto! We komen elkaar vast nog tegen op de weg!

Jasper Simons op 5/6/2015
Wat ben ik blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald!! Na een aantal goede lessen van José Kerkhof (klik) is het me in de 2e keer gelukt! Bedankt vrc!


Jente Vriesen op 5/6/2015
Wil je op een prettige, fijne manier goed leren autorijden dan ben je bij VRC op het juiste adres! Ik heb genoten van mijn rijlessen!

Ronald Teussink op 5/6/2015:
Beste VRC, Ik ken jullie niet allemaal persoonlijk maar heb bij José Kerkhof een geweldige tijd ervaren en genoten van de goede lessen, de gezelligheid en het geduld voor het halen van mijn praktijkexamen. José is een goede en ervaren instructrice!

Bas Ruiter op 4/6/2015:
Beste rijopleiding, ik wil jullie even bedanken voor de geweldige uurtjes op de weg! En natuurlijk ook de theorie cursus waar ik super veel aan heb gehad. Ik ga lekker genieten van mijn vele km op de weg die nog gaan komen!
Heel veel bedankt voor alles.


Iris Lit op 29/4/2015:
Ik heb met veel plezier rijles gehad van José. Dankzij haar hulp ben ik vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Bedankt!

Kathy Vis op 15/3/2015:
Goede hulp van marcel

Wesley Boogaard op 4/12/2014:
Yeaaaaah in 1 keer gehaald! Bedankt jose en harold voor de mooie en grappige tijd;)

 

Ellen Vroomen op 2/11/2014:
Ik heb super rijlessen gehad bij  VRC.  In een keer gehaald zonder stress. Ook het mailcontact / appcontact met zowel de instructrice als Harold op kantoor ging altijd snel. Heel fijn!

Mark Hendriksen op 21/5/2014:
Heel erg bedankt VRC!! Theorie gehaald bij de 2e keer dankzij Harold Doolaard en tussen tijdse toets en praktijk in 1 keer gehaald door Satna Mohan!! Heel erg bedankt ga zo door echt een aanrader!

Nina Krijger op 19/3/2014:
Met VRC heb ik goede ervaringen:

RIS Methode:
Het RIS-leerplan vond ik fijn omdat je van tevoren even doorleest wat je de volgende les gaat oefenen. Hierdoor kon ik voorbereid en kalmer de auto in stappen. Ook denk ik dat RIS handig is voor mensen die, zoals ik, (licht) faalangstig zijn, of gewoon als je überhaupt zenuwachtig wordt van het idee van een praktijkexamen. Door de verschillende toetsmomenten kan je wennen aan deze zenuwen.

Rijcoach
Ik ben ook zeer positief over mijn rij-instructeur Marcel Zwezerijnen. Marcel is aardig, spontaan, humorvol, geïnteresseerd, geduldig en hij bleef altijd rustig, ook als ik iets echt fout deed. Hij heeft een goede duidelijke lesopbouw, waardoor je aan het begin van de les weet wat je kan verwachten en aan het eind kan reflecteren op wat je gedaan hebt. Op die momenten en ook gedurende de les stelt hij de juiste vragen, waardoor je zelf bedenkt hoe je iets beter kunt doen en dan blijft het (bij mij in ieder geval) ook beter hangen dan wanneer iemand alles voorkauwt. In de 3 a 4 maanden dat ik les heb gehad bij Marcel kon ik steeds op vaste tijden rijden wat voor mij erg fijn was, omdat ik hierdoor goed mijn andere bezigheden eromheen kon plannen. Verder heb ik het met Marcel gewoon erg naar mijn zin gehad.

 

Neal Aaftink op 10/9/2013
Top rijschool! In 1 keer me rijbewijs gehaald! josé bedankt voor je hulp!

Groetjes,
Neal