RIJSCHOOL SCHALKWIJK GEZOCHT?

De nummer 1 rijschool in Schalkwijk is VRC Rijopleidingen

Op zoek naar een goedkope rijschool in Schalkwijk, die je snel en professioneel klaarstoomt voor het praktijkexamen? Kies dan voor VRC Rijopleidingen, hét samenwerkingsverband van rijscholen uit Schalkwijk en omgeving.

VRC Rijopleidingen een voordelige rijschool in Schalkwijk

Bij VRC Rijopleidingen kies je voor voordelige rijlessen in Schalkwijk, aangezien je rijdt voor slechts € 44,- per uur. Bovendien kies je zelf je rijcoach die je vervolgens tijdens je totale rijopleiding mag behouden. We hebben onze eigen theorieopleidingen en helpen je zo graag aan een degelijke basis om de slagingskans voor het theorie-examen van het CBR zo groot mogelijk te maken. Je profiteert zo van voordelige rijlessen in Schalkwijk en de kracht van het samenwerkingsverband tussen rijscholen, VRC Rijopleidingen.

Rijschool Schalkwijk heeft nieuwe lesauto’s met een stoere uitstraling

Je rijopleiding volg je bij onze rijschool in Schalwijk. Bij VRC Rijopleidingen rij je in gloednieuwe en stijlvolle lesauto’s. Kies voor kwaliteit in een van onze Fiat, Mini, Audi,  BMW of Volkswagen Golf modellen, zodat je op een soepele wijze toe kunt werken naar je praktijkexamen en vervolgens je rijbewijs. Natuurlijk zijn alle auto’s voorzien van airco! Kies een pakket met zowel een theorieopleiding, praktijklessen en het praktijkexamen van het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheid). Ook heb je de keuze uit losse lessen in één van onze nieuwe en mooie lesauto’s. Rijschool Schalwijk staat voor rijden in stijl, terwijl de prijs erg goedkoop is, aangezien je slechts  €44,– per uur rijden betaalt.

inschrijven gratis proefles