AUTORIJLES UTRECHT BIJ VRC RIJOPLEIDINGEN € 60 p/u

Ben je op zoek naar autorijles bij een rijschool in Utrecht, die niet teveel kost en je professioneel en snel klaarstoomt voor het praktijkexamen? Kies voor VRC Rijopleidingen, hét samenwerkingsverband van rijscholen uit Utrecht en omgeving.

Voordelig autorijles in Utrecht: slechts € 60,– per uur

Je rijdt bij ons voor maar € 60,- per uur, je kiest bij ons voor de goedkoopste autorijles in Utrecht! Je kunt daarnaast je eigen rij-coach  kiezen. Deze blijft tijdens je gehele rijopleiding je coach. We hebben onze eigen theorieopleidingen en helpen je zo graag aan een degelijke basis om de slagingskans voor het theorie-examen van het CBR zo groot mogelijk te maken. Je profiteert zo van voordelige autorijlessen in Utrecht en de kracht van het samenwerkingsverband tussen rijscholen, VRC Rijopleidingen.

Onze coaches zijn ook getraind voor mensen met diagnose ADHD en Autisme.
Verder maken we gebruik van de RIS methode; een door het CBR ontwikkelde methode van lesgeven. Gegarandeerd resultaat!

inschrijven gratis proefles      direct inschrijven

Autorijles in Utrecht in nieuwe en hippe lesauto’s

Autorijles in Utrecht volg je bij VRC Rijopleidingen in nieuwe en hippe lesauto’s. Kies voor kwaliteit in een van onze Renault, BMW of MINI -modellen, zodat je op een soepele wijze toe kunt werken naar het praktijkexamen en daarna je rijbewijs. Natuurlijk voorzien van airco! Kies een pakket met zowel een theorieopleiding, praktijklessen en het praktijkexamen van het CBR, of boek losse lessen in een van onze nieuwe en hippe lesauto’s. Autorijles in Utrecht neem je in stijl, terwijl de prijs aan de andere kant met stip op 1 staat, aangezien je slechts  € 60,- per uur rijden betaalt!

Automaat

Er zijn verschillende redenen om rijles in automaat te nemen; bij ons kan dat in de hippe electrische BMW IX1 ! Hoe gaaf is dat?
De rijcoach heeft veel ervaring met ieder type leerling en is je graag van dienst. Een rijles automaat kost € 62,– per uur.