Autorijles: € 60,– per uur

Voor wie:

Voor iedereen die minimaal 16,5 jaar oud is en graag het autorijbewijs wil halen. Je mag al afrijden op je 17e.
We geven autorijles in de hele provincie Utrecht en´t Gooi
Je kunt ook bij ons terecht voor automaatrijles.

Rijles 2.0

Onze ervaren rijcoaches zijn voorzien van alle benodigde wettelijk verplichte papieren om rijles te geven en beheersen vloeiend de nederlandse taal. Je kan ze volgen in de social media. Dus geen saaie instructeur die rijles geeft op de automatische piloot en graag zichzelf hoort praten. Of eentje die uitkijkt naar het einde van de dag om een boek te gaan lezen. Ze werken met de modernste hulpmiddelen en weten alles van de nieuwste snufjes en hebben een bovengemiddeld slagingspercentage. Rijles krijgen is iets anders dan het halen en brengen van je medeleerlingen. Je kan instappen vanuit huis, universiteit, school of station; jij bepaalt !

Omdat al onze coaches zelfstandig ondernemer zijn, is hun servicelevel van het hoogste niveau. Zo werken ze aan een optimale klanttevredenheid. Bovendien betaal je veel minder voor je rijles, omdat er minder kosten zijn. Profiteer daarvan!
Ook bestaat ons wagenpark uit moderne en hippe lesauto’s, zoals de BMW X2, Renault Clio, übercoole MINI Cooper . Of zoek je rijles automaat? Dat kan in deze electrische BMW IX1!

Coaching:

RIS als basis (wat is RIS?)
De basis van onze rijopleidingen is de Rijopleiding In Stappen: Een door het CBR ontwikkelde manier van structureel rijles geven waardoor je gemotiveerd en betrokken je opleiding doet. Gegarandeerd beter slagingspercentage.
Meer info: klik hier

Verder zijn er Erkende ADHD en Autisme Rij-instructeurs bij ons werkzaam. Klik hier.

Feel good.
Het belangrijkste is natuurlijk dat je vlot door je rij-opleiding komt. Maar het mag ook best leuk en ontspannen zijn. Onze coaches hebben bijvoorbeeld veel ervaring met faalangstigen. Maar het is ook vooral gezellig in de auto; neem gerust je eigen muziek mee. Natuurlijk hebben alle auto’s airco en een goede muziekinstallatie.

Voor iedereen een rij-opleiding op maat!

inschrijven gratis proefles

Wat kost een rijbewijs halen nu echt? Klik hier.