Ervaringen met VRC Rijopleidingen

Ervaringen

Wat vinden anderen van VRC Rijopleidingen ?
(in verband met privacy-wetgeving alleen de voornamen weergegeven)

 

 

Abel

Ik heb veel lol gehad maar ik heb geleerd de aandacht goed te verdelen. Dank je wel Harold.

Willemijn

Prima les gehad, ze weten daar goed raad met faalangstigen. (daardoor in 1x geslaagd)

Llorenzo

Top rijschool, aanrader.

Femke

Toen mijn rijcoach stopte, kreeg ik snel een andere en slaagde ik in 1x!

Sam

Veel geleerd, dank je wel!

Lasse

Bedankt voor het geduld!

Lars

Ik had nooit gedacht dat ik het in 1x zou halen, de rijcoach past zijn manier aan jou aan. Dank je wel Harold.

Jacqueline

Na veel slechte ervaringen, de draad weer opgepakt. Harold was geduldig en gaf me vertrouwen en dat had ik precies nodig! Dank!

Britt

Als je een rijschool zoekt moet je hier zijn! Dank voor je geduld Michel, we hebben veel gelachen en heb veel van je geleerd. In 1x geslaagd! Hoera!!

Marlies

Ik heb voor VRC Rijopleidingen gekozen omdat ze ook gespecialiseerd zijn en faalangst en dergelijke. Dat vind ik erg professioneel en vond ik goed passen bij mij.  De rijcoach begreep wat ik nodig had en heeft het super gedaan zodat ik in 1x slaagde. ik zou zeggen: kies voor VRC Rijopleidingen!

Joey

Met veel vertrouwen, gekregen door de rijlessen met Dick ging ik het examen in. In 1x geslaagd! Bedankt VRC Rijopleidingen!

Sophie
 
Michel hartstikke bedankt voor je geduld! Uiteindelijk is het toch gelukt, joepie!

Dico

Ik heb een fijne tijd gehad met Marcel in de Audi. Was altijd leuk, soms ook wat lastig natuurlijk maar in 1x geslaagd! Aanrader!

Jantine

Ik wilde graag het rijbewijs halen omdat ik als moeder van 2 kinderen veel mobieler wil zijn. De rijlessen waren helder en duidelijk, afspraken begonnen op tijd en heb veel geleerd en ook veel plezier gehad. Ik vond het een fijne opleiding en slaagde in 1x. Toprijschool!

Nimia

Ik ben redelijk perfectionistisch ingesteld en vond het erg lastig om het rijbewijs te halen. Bij andere rijscholen geprobeerd, maar dankzij rijcoach Harold, die altijd rustig en duidelijk bleef ben ik gewoon in 1x geslaagd!
Ik kan iedereen VRC Rijopleidingen aanraden!

Judith

Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald dankzij Henk van Keulen.
Ik heb hele fijne lessen gehad. Dankzij zijn rust in combinatie met humor heb ik me altijd heel veilig bij hem gevoeld.
Ik kan Henk van harte aanbevelen!

 Joke
Vandaag in een keer geslaagd!! Dank je Harold voor je geduld! Ik ga je echt missen.
 
Imad

Hele leuke rijschool, bedankt Harold voor de leuke rijlessen, dankzij jou in 1x geslaagd.
Ik raad deze rijschool zeker aan.

Neline

Yes, vandaag in één keer geslaagd voor mijn rijexamen! Dat te danken aan de goede lessen van Dick. Door zijn kennis van zaken én een goede sfeer heb ik elke les veel geleerd en op een soepele en prettige manier mijn rijbewijs gehaald. Ik zeg: VRC is een aanrader!

Avand

Vanochtend ben ik in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen met danken aan Dick!
Ervaren, rustig en geduldig is Dick Hendriks dit zorgde ervoor dat ik na elke les vooruitgang en verbetering zag. Bedankt!

Marloes

In een keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Dankzij Dick Hendriks kreeg ik plezier in het autorijden en ga ik nu met veel vertrouwen de weg op. Dick stelde mij direct op m’n gemak en hij kan heel goed uitleggen. Bovendien is het altijd gezellig met hem. Via VRC wordt alles goed geregeld. Aanrader!!

Bedankt!

Henriëtte

Super lekker autorijlessen gehad. In automaat, van Harold. Geweldige auto om in te rijden, mooie Mini! Was ook zeker een van de redenen om voor deze rijschool te kiezen.
Best veel lessen gehad, maar ja, ben wel een oudere jongere natuurlijk en dan mag dat. Maar wel in één keer m’n theorie (mede dankzij de theorielesdag, superveel aan gehad) én nu ook in één keer m’n rijbewijs! Dankjewel Harold voor alles, je tijd, geduld, humor, alle leuke gesprekken die we hadden, soms ff bakkie doen tussendoor. Het ging er af en toe best heftig aan toe want ik ben zeker niet de makkelijkste maar we konden het wel hebben van elkaar en de sfeer was altijd prima! Ik ga je missen!!!!

Nicole

Ben erg tevreden over VRC Rijopleiding.
5 super maanden gehad met Dick Hendriks en veel geleerd. Zonder deze goede lessen was het mij niet gelukt om in 1x te slagen.

Nicoline

Het is ondertussen al bijna twee maanden geleden, maar ik ben natuurlijk nog net even blij met mijn rijbewijs – èn zeker met de lessen van Josè. Het klinkt heel gek maar zij heeft me niet alleen leren kijken maar vooral ook leren zíén. Iets wat je pas echt gaat leren als je nou echt ‘gaat rijden!!!!!’

Waarvoor heel erg veel dank!

Ninke

Top rijschool! Goede theoriecursus (een echte aanrader) en gezellige, goede rijlessen gehad.
In één keer geslaagd voor theorie en praktijk met dank aan Harold!!!

Leonie

Super leuke en leerzame lessen gehad met goede begeleiding! Zeker een aanrader als je je rijbewijs wilt halen!

Davey

Ondanks dat mijn rijinstructrice werd opgenomen in het ziekenhuis en ik 1 dag voor mijn examen een nieuwe lesauto en instructeur kreeg toch mijn rijbewijs gehaald !!!
Bedankt voor de goeie rijlessen ??

Henri

“Met heel veel plezier rijlessen gevolgd bij Dick Hendriks. Dick is ontzettend vriendelijk en heel geduldig. Hij neemt uitgebreid de tijd om alles goed door te nemen en uit te leggen. Door Dick ga ik nu met een goed gevoel en veel vertrouwen de weg op. Daarnaast is Dick erg gezellig en altijd in voor een lolletje. Jammer dat ik nu niet meer bij hem in de auto zit! De leukste en beste rij-instructeur die je maar kunt wensen!”

Nicole Nicole geslaagd

Telefonisch en via mail goed bereikbaar en snelle reactie. Flexibel qua ophaalplekken maar ook het inplannen van de lessen. Lessen waren leerzaam en soms zelfs pittig maar met een goed resultaat!! Ben in 1x geslaagd.

Melissa

Vandaag in één keer geslaagd! Bedankt Marcel (klik) voor al je geduld, duidelijke uitleg en natuurlijk de gezelligheid. Ik zou iedereen aanraden om bij VRC te gaan lessen. In één woord: top!

Nienke

Afgelopen 2,5 maand gelest bij Cora Honing. Ik heb ontzettend veel van je geleerd, nuttige tips gehad en vooral heel veel zelfvertrouwen gekregen tijdens het rijden. Je hebt geduld en je motiveert! Vandaag mijn rijbewijs in 1x gehaald!!

Sophie

Elke keer stapte ik met plezier de auto in. Ik had rijles in een automaat van Harold (klik). Tijdens de lessen heb ik veel geleerd en de sfeer in de auto was altijd goed. Dit zorgde ervoor dat ik in één keer slaagde. Ik kan VRC rijopleiding zeker aanraden. Tenslotte wil ik Harold nogmaals bedanken voor de leerzame tijd!

Alexandra

Top!!!!! In één keer geslaagd voor theorie én praktijk! Trots op mezelf, maar vooral trots op José. Je bent een topper!!!Ik ga je missen. Zeker een aanrader voor iedereen!!

Jonna

Net in 1 keer geslaagd voor m’n rijbewijs dankzij Dick Hendriks (klik) Echt een top instructeur!

Demi

Lieve José,ontzettend bedankt voor de leuke en leerzame lessen! Heel vol  gehad en ik heb enorm veel van je geleerd! Dank je wel! Liefs!

Cynthia Net mijn rijbewijs gehaald in 1 keer!! José bedankt voor de lessen en het geduld.
Ook de theoriecursus van vrc was top en heeft ervoor gezorgd dat ik mijn theorie lekker binnen had!
VRC is een toprijschool die je goed voorbereid op je examen(s) en ervoor zorgt dat je op je gemak bent. Nogmaals bedankt José!!

Virginia

Het afgelopen jaar heb ik met ontzettend veel plezier mijn rijlessen gehad van Dick Hendriks (klik).Deze man heeft engelen geduld, en ik heb nog nooit iemand gekend die zo goed dingen kan uitleggen! Na elke les van Dick zag ik vooruitgang en verbetering in mijn rij stijl! Ik kan Dick aan iedereen aanraden, het is een top gozer 1e klas! Vandaag ben ik geslaagd en ik vind het gewoon jammer niet meer wekelijks naast hem in de auto te zitten! Super gozer!!

Debbie

Een super tijd gehad bij VRC , theorie cursus gevolgd was super en me theorie ook in 1 keer gehaald! En nu ook praktijkexamen in 1 keer gehaald! Dankjewel! En iedereen die zijn rijbewijs wil halen doe het bij VRC!!

Joyce

Afgelopen 2 maanden heb ik gelest bij Dick Hendriks (klik) Ik heb ontzettend veel van je geleerd en je heb geduld en begrip van hier tot aan Spanje! Dat heeft mij tot een eerste keer slagen geleid. Je bent echt de beste en gezelligste rij-instructeur die ik (in die jaren) mee hebt gemaakt.

Wat ben ik trots, om jou leerling te mogen zijn!

Als je les wilt nemen bij VRC Rijopleidingen en je wilt zelf verzekerd leren rijden, neem Dick Hendriks als rij-instructeur. Hij leidt je niet alleen op maar leert je ook ECHT autorijden.

Bedankt Dick en VRC Rijopleidingen.

Rijgroetjes,

Joyce

Johan

Na een stroef begin van mijn rijlessen, toch in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Satna bedankt voor de lessen en Harold bedankt voor het snelle en professionele oplossen van de onvoorziene omstandigheden.


Samantha
Bedankt! Ik heb zo fijn gelest dat ik bijna niet wilde gaan, maar ik ben ontzettend blij! Ook nog in 1x! Dank voor de fijne begeleiding, een absolute aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs nog moet en wilt halen. Xx


Bente
Vandaag ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs na vele fijne lessen. José, bedankt voor de gezelligheid en de leerzame uurtjes in de auto! We komen elkaar vast nog tegen op de weg!

Jasper
Wat ben ik blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald!! Na een aantal goede lessen van José is het me in de 2e keer gelukt! Bedankt vrc!


Jente
Wil je op een prettige, fijne manier goed leren autorijden dan ben je bij VRC op het juiste adres! Ik heb genoten van mijn rijlessen!

Ronald :
Beste VRC, Ik ken jullie niet allemaal persoonlijk maar heb bij jullie een geweldige tijd ervaren en genoten van de goede lessen, de gezelligheid en het geduld voor het halen van mijn praktijkexamen. José is een goede en ervaren instructrice!

Bas
Beste rijopleiding, ik wil jullie even bedanken voor de geweldige uurtjes op de weg! En natuurlijk ook de theorie cursus waar ik super veel aan heb gehad. Ik ga lekker genieten van mijn vele km op de weg die nog gaan komen!
Heel veel bedankt voor alles.


Iris
Ik heb met veel plezier rijles gehad van José. Dankzij haar hulp ben ik vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Bedankt!

Kathy
Goede hulp van marcel

Wesley
Yeaaaaah in 1 keer gehaald! Bedankt jose en harold voor de mooie en grappige tijd;)

Ellen
Ik heb super rijlessen gehad bij  VRC.  In een keer gehaald zonder stress. Ook het mailcontact / appcontact met zowel de instructrice als Harold op kantoor ging altijd snel. Heel fijn!

Mark
Heel erg bedankt VRC!! Theorie gehaald bij de 2e keer dankzij Harold Doolaard en tussen tijdse toets en praktijk in 1 keer gehaald door Satna Mohan!! Heel erg bedankt ga zo door echt een aanrader!

Nina
Met VRC heb ik goede ervaringen:

RIS Methode:
Het RIS-leerplan vond ik fijn omdat je van tevoren even doorleest wat je de volgende les gaat oefenen. Hierdoor kon ik voorbereid en kalmer de auto in stappen. Ook denk ik dat RIS handig is voor mensen die, zoals ik, (licht) faalangstig zijn, of gewoon als je überhaupt zenuwachtig wordt van het idee van een praktijkexamen. Door de verschillende toetsmomenten kan je wennen aan deze zenuwen.

Rijcoach
Ik ben ook zeer positief over mijn rij-instructeur Marcel Zwezerijnen. Marcel is aardig, spontaan, humorvol, geïnteresseerd, geduldig en hij bleef altijd rustig, ook als ik iets echt fout deed. Hij heeft een goede duidelijke lesopbouw, waardoor je aan het begin van de les weet wat je kan verwachten en aan het eind kan reflecteren op wat je gedaan hebt. Op die momenten en ook gedurende de les stelt hij de juiste vragen, waardoor je zelf bedenkt hoe je iets beter kunt doen en dan blijft het (bij mij in ieder geval) ook beter hangen dan wanneer iemand alles voorkauwt. In de 3 a 4 maanden dat ik les heb gehad bij Marcel kon ik steeds op vaste tijden rijden wat voor mij erg fijn was, omdat ik hierdoor goed mijn andere bezigheden eromheen kon plannen. Verder heb ik het met Marcel gewoon erg naar mijn zin gehad.

Neal
Top rijschool! In 1 keer me rijbewijs gehaald! josé bedankt voor je hulp!

Groetjes,
Neal