AUTORIJSCHOOL UTRECHT GEZOCHT? Slechts € 60 p/u

VRC Rijopleidingen is dé autorijschool in Utrecht!

Autorijschool Utrecht gezocht, die niet teveel kost en je professioneel en snel klaarstoomt voor het praktijkexamen? Kies voor VRC Rijopleidingen, hét samenwerkingsverband van rijscholen uit Utrecht en omgeving.

Voordeligste autorijschool in Utrecht

Bij VRC Rijopleidingen kies je voor voordelige rijlessen in Utrecht, aangezien je rijdt voor maar € 60,- per uur (60 minuten) Je kiest altijd zelf je rijcoach en je zal die tijdens je totale rijopleiding behouden. We hebben onze eigen theorieopleidingen en helpen je zo graag aan een degelijke basis om de slagingskans voor het theorie-examen van het CBR zo groot mogelijk te maken. Je profiteert zo van voordelige rijlessen van onze autorijschool in Utrecht en de kracht van het samenwerkingsverband tussen rijscholen, VRC Rijopleidingen.

Ook zijn onze rijcoaches getraind in het herkennen van ADHD of Autisme en kunnen hun lesprogramma daaraan aanpassen.
Iedereen moet het rijbewijs kunnen halen vinden wij.

Autorijschool VRC Rijopleidingen in Utrecht rijdt met nieuwe en hippe lesauto’s

Jouw autorijles bij onze autorijschool Utrecht doe je in nieuwe en hippe lesauto’s! Kies voor hoge kwaliteit in een Renault Clio , BMW of MINI -modellen, zodat je op een soepele wijze toe kunt werken naar het praktijkexamen en vervolgens je rijbewijs. Natuurlijk zijn al onze auto’s voorzien van airco! Kies een pakket met zowel een theorieopleiding, praktijklessen en het praktijkexamen van het CBR, of boek losse lessen. Onze autorijschool in Utrecht staat voor stijl, terwijl de prijs aan de andere kant met stip op 1 staat, aangezien je slechts  €60,- per 60 minuten rijden betaalt! We halen je thuis, op school, universiteit of werk op.

Automaat

Er kunnen verschillende redenen zijn om rijles te nemen in een automaat.
Onze rijcoach heeft hier veel ervaring mee en is je graag van dienst.
Wij vinden dat ook rijles automaat leuk moet zijn; daarom is onze automaat een hippe BMW IX1.

inschrijven gratis proefles     direct inschrijven