Rijbewijs Utrecht

Rijbewijs Utrecht: VRC Rijopleidingen.

Het is zover: Je wil het rijbewijs halen! VRC Rijopleidingen zorgt voor de juiste begeleiding. Rijlessen nemen is best een spannende stap en daar moet je dan ook een goed en veilig gevoel bij hebben, daarom bieden wij de mogelijkheid om zelf je rijcoach te kiezen.

Doordat zelf  je eigen rijcoach en lesauto te kiezen kan je kijken wie het beste bij jou past en jou aanspreekt.

Rijbewijs Utrecht VRC Rijopleidingen is al jaren met veel plezier werkzaam in Utrecht en omgeving en omdat we werken met het RIS-methode hebben we een groot slagingspercentage.

En dat voor slechts € 60 per uur!

Kom gerust kennis maken door middel van een gratis proefles.

Schrijf je vandaag nog in!

Een oud-leerling:
Rijbewijs Utrecht VRC Rijopleidingen: een super rijschool.Rijbewijs Utrecht Ik heb met veel plezier rijlessen gevolgd bij VRC Rijopleidingen;  ze zorgden ervoor dat ik me snel op mijn gemak voelde en startte iedere keer weer met veel plezier met mijn rijlessen. Door de goede begeleiding ben ik in 1 keer geslaagd. Echt een super rijschool. Meer ervaringen? klik hier

Rijbewijs Utrecht VRC opleidingen theorie.

Bij ons heb je de keuze uit twee mogelijkheden, zelfstandig of klassikaal de theorie te bestuderen.

Klassikaal bespreken we gezamenlijk de stof en is er de mogelijkheid om vragen te stellen ook worden er toetsen gehouden waardoor je weet wat er straks van je verwacht wordt tijdens het CBR-examen. Wij proberen je zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen zodat je met een goed gevoel aan het CBR-examen begint.

VRC Rijopleidingen

​Bij VRC Rijopleidingen vinden wij het erg belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt om het rijbewijs te halen. Onze rij coaches volgen met regelmaat verschillende cursussen om op de juiste en verschillende manieren les te kunnen geven. wij specialiseren ons voornamelijk in het les geven van mensen met faal angsten en concentratie problemen zoals bijvoorbeeld ADHD, ADD en Autisme. Voor overige vragen mag je altijd contact met ons opnemen.