OP ZOEK NAAR RIJLES IN MAARN?

VRC Rijopleidingen een rijschool in Maarn

Op zoek naar een professionele rijschool in Maarn?
Een rijschool die goedkoop is en je snel en professioneel klaarstoomt voor het praktijkexamen? Kies dan voor rijles bij VRC Rijopleidingen in Maarn, hét samenwerkingsverband van rijscholen uit en rondom Maarn.

Voordelige rijschool in Maarn: VRC Rijopleidingen € 60,– per uur

Bij VRC Rijopleidingen kies je voor goedkope rijlessen bij een professionele rijschool in Maarn, aangezien je rijdt voor maar € 60,- per uur. Bovendien kies je zelf je rijcoach, die je tijdens je totale rijopleiding behoudt. We hebben onze eigen theorieopleidingen, zo helpen we je graag aan een degelijke basis om de slagingskans voor het theorie-examen van het CBR zo groot mogelijk te maken. Je profiteert zo van voordelige rijlessen bij een rijschool in Maarn en de kracht van het samenwerkingsverband tussen rijscholen, VRC Rijopleidingen.

Rijschool Maarn heeft leuke en hippe lesauto’s

Bij onze rijschool in Maarn volg jij je rijopleiding. Bij VRC Rijopleidingen les je in gloednieuwe en erg mooie lesauto’s. Kies voor kwaliteit in een van onze Mini’s, BMW of Renault Clio of electrisch in onze BMW Ix1 zodat je op een soepele wijze toe kunt werken naar je praktijkexamen en vervolgens je rijbewijs. Natuurlijk zijn alle auto’s voorzien van airco! Kies een pakket met zowel een theorieopleiding, praktijklessen en het praktijkexamen van het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheid) ook kan je losse lessen boeken in een van onze nieuwe en mooie lesauto’s. Rijschool Maarn staat voor rijden in stijl, terwijl de prijs goedkoop is, aangezien je slechts  € 60,- per uur rijden betaalt.

Automaat

Ook kan je voor rijles Automaat kiezen; er kunnen verschillende redenen zijn om dit te doen. Rijles in een automaat zorgt voor meer rust, waardoor er meer aandacht is voor het uitvoeren van de verkeerstaak. Ook zorgen lichamelijke beperkingen soms voor de keuze voor rijles in automaat.

inschrijven gratis proefles