Rijles Utrecht € 60 p/u

Rijles Utrecht: VRC Rijopleidingen.

Het is zover: Je wil het rijbewijs halen! VRC Rijopleidingen zorgt voor de juiste begeleiding. Rijlessen nemen is best een spannende stap en daar moet je dan ook een goed en veilig gevoel bij hebben, daarom bieden wij de mogelijkheid om zelf je rijcoach te kiezen.

Doordat zelf  je eigen rijcoach en lesauto te kiezen kan je kijken wie het beste bij jou past en jou aanspreekt.
​En dat voor slechts € 60 per uur!

Rijles Utrecht VRC Rijopleidingen is al jaren met veel plezier werkzaam in Utrecht en omgeving en omdat we werken met het RIS-methode hebben we een groot slagingspercentage.

Maak kennis met ons door middel van een gratis proefles.

Schrijf je vandaag nog in!

Rijles Utrecht VRC Rijopleidingen: een super-rijschool. Ik heb met veel plezier rijlessen gevolgd bij VRC Rijopleidingen;  ze zorgden ervoor dat ik me snel op mijn gemak voelde en startte iedere keer weer met veel plezier met mijn rijlessen. Door de goede begeleiding ben ik in 1 keer geslaagd. Echt een super rijschool. Meer ervaringen? klik hier

Rijles Utrecht VRC Rijopleidingen theorie.

Theorie halen is niet makkelijk.
Volg een TheorieCursus! Daar krijg je alle stof duidelijk behandeld waardoor je makkelijker slaagt.

Klassikaal bespreken we gezamenlijk de stof en is er de mogelijkheid om vragen te stellen ook worden er toetsen gehouden waardoor je weet wat er straks van je verwacht wordt tijdens het CBR-examen. Wij proberen je zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen zodat je met een goed gevoel aan het CBR-examen begint.

VRC Rijopleidingen

​Bij VRC Rijopleidingen vinden wij het erg belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt om het rijbewijs te halen. Onze rij coaches volgen met regelmaat verschillende cursussen om op de juiste en verschillende manieren les te kunnen geven. wij specialiseren ons voornamelijk in het les geven van mensen met faalangsten en concentratie problemen zoals bijvoorbeeld ADHD, ADD en Autisme. Voor overige vragen mag je altijd contact met ons opnemen. Ook voor automaatrijles!