Rijlessen volgen Utrecht

Zo snel mogelijk rijlessen volgen in Utrecht of er vooral voor zorgen dat je daarvoor zo min mogelijk betaalt? Bij ons kan het allebei, wij zorgen voor de combinatie van een lage prijs en een breed wagenpark met verschillende instructeurs. Je kunt je rijlessen volgen in Utrecht in een schakelauto of in een automaat, waarbij je in alle gevallen kunt rekenen op een hippe en moderne auto. Bovendien maken we gebruik van de RIS-lesmethode, ontwikkeld door het CBR. Daardoor kun je rekenen op heldere lessen waarmee je grote stappen zet, een goede garantie voor een goed resultaat.

Rijles in Utrecht met automaat of schakelauto

Je kunt de rijlessen volgen in Utrecht met een automaat of een schakelauto, afhankelijk van waar je voorkeur naar uitgaat. We zorgen er met de verschillende moderne auto’s voor dat je daarin goed kunt leren rijden, terwijl de sfeer met de rijcoach goed is. Dat komt je voortgang sterk ten goede.
Let op: indien je kiest voor de rijlessen in een automaat krijg je daarvan een aantekening op je rijbewijs. Je mag dan niet in een schakelauto rijden.
Je kunt je rijlessen volgen in Utrecht voor € 60 per uur met een van onze aantrekkelijke pakketten. Daardoor betaal je altijd een lage prijs voor de rijopleiding die je wilt doen.

inschrijven gratis proefles      direct inschrijven

Rijlessen met aantrekkelijke pakketten

Je kunt de rijlessen volgen in Utrecht op basis van een van onze aantrekkelijke pakketten. Je kunt bij ons goedkoop rijlessen volgen in Utrecht, waarbij wij ervoor zorgen dat je kunt rekenen op een ervaren instructeur die ervoor zorgt dat we je net als de lange lijst met geslaagde kandidaten snel kunnen feliciteren.