RIJSCHOOL BILTHOVEN GEZOCHT?

VRC Rijopleidingen een rijschool in Bilthoven

Op zoek naar rijles bij een rijschool in Bilthoven, die goedkoop is en je snel en professioneel klaarstoomt voor het praktijkexamen? Kies dan voor VRC Rijopleidingen, hét samenwerkingsverband van rijscholen uit Bilthoven en rondom Bilthoven.

Voordelige rijschool in Bilthoven: VRC Rijopleidingen € 60,– per uur

Bij VRC Rijopleidingen kies je voor goedkope rijlessen in Bilthoven, aangezien je rijdt voor maar € 60,- per uur. Bovendien kies je zelf je rijcoach, die je tijdens je totale rijopleiding behouden. We hebben onze eigen theorieopleidingen, zo helpen we je graag aan een degelijke basis om de slagingskans voor het theorie-examen van het CBR zo groot mogelijk te maken. Je profiteert zo van voordelige rijlessen in Bilthoven en de kracht van het samenwerkingsverband tussen rijscholen, VRC Rijopleidingen.

Rijschool Bilthoven heeft hippe en nieuwe lesauto’s

Je rijopleiding volg je bij onze rijschool in Bilthoven. Bij VRC Rijopleidingen rij je in gloed nieuwe en erg mooie lesauto’s. Kies voor kwaliteit in een van onze Mini’s, BMW, of  Renault Clio zodat je op een soepele wijze toe kunt werken naar je praktijkexamen en vervolgens je rijbewijs. Natuurlijk zijn alle auto’s voorzien van airco! Kies een pakket met zowel een theorieopleiding, praktijklessen en het praktijkexamen van het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheid) ook kan je losse lessen boeken in een van onze nieuwe en mooie lesauto’s. Rijschool Bilthoven staat voor rijden in stijl, terwijl de prijs goedkoop is, aangezien je slechts  € 60,- per uur rijden betaalt. Of wil je automaat en electrisch? Kies dan voor onze hippe BMW IX1!

inschrijven gratis proefles