RIJSCHOOL BREUKELEN GEZOCHT?

VRC Rijopleidingen, de rijschool in Breukelen voor jou

Niet duur achter het stuur!

Op zoek naar goedkope rijles bij een rijschool in Breukelen, die je snel en professioneel klaarstoomt voor het praktijkexamen? Kies dan voor VRC Rijopleidingen, hét samenwerkingsverband van rijscholen uit en rondom Breukelen.

VRC Rijopleidingen, de voordelige rijschool in Breukelen € 60,– per uur

Je kiest bij VRC Rijopleidingen voor goedkope rijlessen, aangezien je rijdt voor maar  € 60,– per uur. Bovendien kies je zelf je rijcoach, die je tijdens je totale rijopleiding mag behouden. We hebben onze eigen theorieopleidingen, zo helpen we je graag aan een degelijke basis om de slagingskans voor het theorie-examen van het CBR zo groot mogelijk te maken. Zo profiteer je van voordelige rijlessen van de rijschool in Breukelen en de kracht van het samenwerkingsverband tussen rijscholen, VRC Rijopleidingen.

Rijschool Breukelen heeft leuke en nieuwe lesauto’s

Volg je rijopleiding bij onze rijschool in Breukelen. Bij VRC Rijopleidingen rij je in gloed nieuwe en erg mooie lesauto’s. Kies voor kwaliteit in een van onze Mini’s, of Renault Clio zodat je op een soepele wijze toe kunt werken naar je praktijkexamen en vervolgens je rijbewijs. Natuurlijk zijn alle auto’s voorzien van airco! Kies een pakket met zowel een theorieopleiding, praktijklessen en het praktijkexamen van het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheid). Natuurlijk kun je bij de rijschool in Breukelen ook losse lessen boeken. Rijschool Breukelen staat voor rijden in stijl, terwijl de prijs goedkoop is, een les van 60 minuten kost slechts  € 60,- euro. Of wil je comfort en gemak van een automaat? Kies dan voor onze hippe electrische  BMW IX1!

Rijschool Breukelen ook voor mensen met diagnose Autisme en of AD(H)D.
We hebben 3 erkende rijcoaches die onder andere werken met speciale protocollen en worden elk jaar bijgeschoold!
Meer informatie? Klik hier.

inschrijven gratis proefles