RIJSCHOOL BUNNIK GEZOCHT?

Rijschool Bunnik: VRC Rijopleidingen

Ben je op zoek naar goedkope rijles bij een rijschool in Bunnik, die je snel en professioneel klaarstoomt voor het praktijkexamen? Kies dan voor VRC Rijopleidingen, hét samenwerkingsverband van rijscholen uit en rondom Bunnik.

VRC Rijopleidingen, de voordelige rijschool in Bunnik € 60,– per uur

Je kiest bij VRC Rijopleidingen voor goedkope rijlessen in Bunnik, aangezien je rijdt voor maar € 60,- per uur. Bovendien kies je zelf je rijcoach, die je tijdens je totale rijopleiding mag behouden. We hebben onze eigen theorieopleidingen, zo helpen we je graag aan een degelijke basis om de slagingskans voor het theorie-examen van het CBR zo groot mogelijk te maken. Zo profiteer je van voordelige rijlessen van de rijschool in Bunnik en de kracht van het samenwerkingsverband tussen rijscholen, VRC Rijopleidingen.

Rijschool Bunnik heeft stoere en nieuwe lesauto’s

Volg je rijopleiding bij onze rijschool in Bunnik. Bij VRC Rijopleidingen rij je in gloed nieuwe en erg mooie lesauto’s. Kies voor kwaliteit in onze MiniBMW X2 of voor een Renault Clio zodat je op een soepele wijze toe kunt werken naar je praktijkexamen en vervolgens je rijbewijs. Natuurlijk zijn alle auto’s voorzien van airco! Kies een pakket met zowel een theorieopleiding, praktijklessen en het praktijkexamen van het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheid). Natuurlijk kun je bij de rijschool in Bunnik ook losse lessen boeken. Rijschool Bunnik staat voor rijden in stijl, terwijl de prijs goedkoop is, aangezien je slechts  € 60,- per uur rijden betaalt. Of kies je voor het comfort en stilte in een electrische auto (maat)? Kies dan voor onze hippe  BMW Ix1!

inschrijven gratis proefles