RIJSCHOOL HILVERSUM GEZOCHT?

De nummer 1 rijschool in Hilversum is VRC Rijopleidingen

Op zoek naar rijles bij een rijschool in Hilversum, die niet teveel kost en je snel en professioneel klaarstoomt voor het praktijkexamen? Kies dan voor VRC Rijopleidingen, hét samenwerkingsverband van rijscholen uit Hilversum en omgeving.

VRC Rijopleidingen een voordelige rijschool in Hilversum: € 60,– per uur

Bij VRC Rijopleidingen kies je voor voordelige rijlessen in Hilversum, aangezien je rijdt voor slechts € 60,- per uur. Bovendien kies je zelf je rijcoach en zal die tijdens je totale rijopleiding behouden. We hebben onze eigen theorieopleidingen en helpen je zo graag aan een degelijke basis om de slagingskans voor het theorie-examen van het CBR zo groot mogelijk te maken. Je profiteert zo van voordelige rijlessen in Hilversum en de kracht van het samenwerkingsverband tussen rijscholen, VRC Rijopleidingen.

Rijschool Hilversum heeft nieuwe lesauto’s die ook nog eens erg hip zijn

Je rijopleiding volg je bij onze rijschool in Hilversum. Bij VRC Rijopleidingen rij je in gloed nieuwe en stijlvolle lesauto’s. Kies voor kwaliteit in een van onze MINI,’s of voor het comfort en stilte van een electrische auto in onze hippe BMW Ix1, zodat je op een soepele wijze toe kunt werken naar je praktijkexamen en vervolgens je rijbewijs. Natuurlijk zijn alle auto’s voorzien van airco! Kies een pakket met zowel een theorieopleiding, praktijklessen en het praktijkexamen van het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheid) ook kan je losse lessen boeken in een van onze nieuwe en mooie lesauto’s. Rijschool Hilversum staat voor rijden in stijl, terwijl de prijs goedkoop is, aangezien je slechts  € 60,- per uur rijden betaalt.

inschrijven gratis proefles