RIJSCHOOL HOUTEN GEZOCHT?

VRC Rijopleidingen een rijschool in Houten

Ben je op zoek naar een goedkope rijles bij een rijschool in Houten, die je snel en professioneel klaarstoomt voor het praktijkexamen? Kies dan voor VRC Rijopleidingen, hét samenwerkingsverband van rijscholen uit en rondom Houten

VRC Rijopleidingen is de voordelige rijschool in Houten: € 60,– per uur

Bij VRC Rijopleidingen kies je voor goedkope rijlessen in Houten, aangezien je rijdt voor maar € 60,- per uur. Bovendien kies je zelf je rijcoach, die je tijdens je totale rijopleiding mag behouden. We hebben onze eigen theorieopleidingen, zo helpen we je graag aan een degelijke basis om de slagingskans voor het theorie-examen van het CBR zo groot mogelijk te maken. Je profiteert zo van voordelige rijlessen in Houten en de kracht van het samenwerkingsverband tussen rijscholen, VRC Rijopleidingen.

Rijschool Houten heeft hippe en nieuwe lesauto’s

Je rijopleiding volg je bij onze rijschool in Houten. Bij VRC Rijopleidingen rij je in gloednieuwe en erg mooie lesauto’s. Kies voor kwaliteit in een van onze MINI’s of Renault Clio zodat je op een soepele wijze toe kunt werken naar je praktijkexamen en vervolgens je rijbewijs. Natuurlijk zijn alle auto’s voorzien van airco! Kies een pakket met zowel een theorieopleiding, praktijklessen en het praktijkexamen van het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen) ook kan je losse lessen boeken in een van onze nieuwe en mooie lesauto’s. Bij rijschool Houten rijdt je in stijl, terwijl de prijs goedkoop is, aangezien je slechts  € 60,- per uur rijden betaalt. Of kies voor het comfort en rust in onze hippe electrische BMW Ix1!

inschrijven gratis proefles