RIJSCHOOL HUIZEN GEZOCHT?

VRC Rijopleidingen, rijschool in Huizen

Wil je graag rijles nemen bij een rijschool in Huizen, die goedkoop is en je snel en professioneel klaarstoomt voor het praktijkexamen? Dan is VRC Rijopleidingen iets voor jou, hét samenwerkingsverband van rijscholen uit Huizen en rondom Huizen.

VRC Rijopleidingen, de voordelige rijschool in Huizen € 60,– per uur

Bij VRC Rijopleidingen kies je voor goedkope rijlessen in Huizen, je rijdt maar voor slechts € 60,- per uur. Je kiest bovendien zelf je rijcoach, die je tijdens je totale rijopleiding kan behouden. We hebben onze eigen theorieopleidingen, zo helpen we je graag aan een degelijke basis om de slagingskans voor het theorie-examen van het CBR zo groot mogelijk te maken. Zo profiteer je van voordelige rijlessen in Huizen en de kracht van het samenwerkingsverband tussen rijscholen, VRC Rijopleidingen.

Rijschool Huizen heeft hippe en nieuwe lesauto’s,schakel of automaat

Volg je rijopleiding bij onze rijschool in Huizen. Bij VRC Rijopleidingen rij je in gloed nieuwe en erg mooie lesauto’s. Kies voor kwaliteit in een van onze   MINI  zodat je op een soepele wijze toe kunt werken naar je praktijkexamen en vervolgens je rijbewijs. Natuurlijk zijn alle auto’s voorzien van airco! Kies een pakket met zowel een theorieopleiding, praktijklessen en het praktijkexamen van het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheid) ook kan je losse lessen boeken in een van onze nieuwe en mooie lesauto’s. Rijschool Huizen staat voor rijden in stijl, terwijl de prijs goedkoop is, aangezien je slechts  € 60,- per uur rijden betaalt. Of kies voor het comfort en rust van een electrische auto(maat) in onze BMW Ix1.

inschrijven gratis proefles