ZOEK JE NAAR EEN RIJSCHOOL IN IJSSELSTEIN?

VRC Rijopleidingen een rijschool in IJsselstein

Op zoek naar rijles bij een rijschool in IJsselstein, die goedkoop is en je snel en professioneel klaarstoomt voor het praktijkexamen? Kies dan voor VRC Rijopleidingen, hét samenwerkingsverband van rijscholen uit IJsselstein en rondom IJsselstein.

Voordelige rijschool in IJsselstein: VRC Rijopleidingen € 60,– per uur

Bij VRC Rijopleidingen kies je voor goedkope rijlessen in Ijsselstein, aangezien je rijdt voor maar € 60,- per uur. Bovendien kies je zelf je rijcoach, die je tijdens je totale rijopleiding behouden. We hebben onze eigen theorieopleidingen, zo helpen we je graag aan een degelijke basis om de slagingskans voor het theorie-examen van het CBR zo groot mogelijk te maken. Je profiteert zo van voordelige rijlessen in IJsselstein en de kracht van het samenwerkingsverband tussen rijscholen, VRC Rijopleidingen.

Rijschool IJsselstein heeft hippe en nieuwe lesauto’s, schakel of automaat

Je rijopleiding volg je bij onze rijschool in IJsselstein. Bij VRC Rijopleidingen rij je in gloed nieuwe en erg mooie lesauto’s. Kies voor kwaliteit in een onze Mini, BMW X2   of voor Renault Clio zodat je op een soepele wijze toe kunt werken naar je praktijkexamen en vervolgens je rijbewijs. Of wil je het comfort en rust van onze hippe electrische BMW Ix1? Natuurlijk zijn alle auto’s voorzien van airco! Kies een pakket met zowel een theorieopleiding, praktijklessen en het praktijkexamen van het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheid) ook kan je losse lessen boeken in een van onze nieuwe en mooie lesauto’s. Rijschool IJsselstein staat voor rijden in stijl, terwijl de prijs goedkoop is, aangezien je slechts  € 60,– per uur rijden betaalt.

inschrijven gratis proefles