RIJSCHOOL LAREN GEZOCHT?

VRC Rijopleidingen een rijschool in Laren

Op zoek naar rijles bij een rijschool in Laren, die goedkoop is en je snel en professioneel klaarstoomt voor het praktijkexamen? Kies dan voor VRC Rijopleidingen, hét samenwerkingsverband van rijscholen uit Laren en rondom Laren.

Voordelige rijschool in Laren: VRC Rijopleidingen € 60,– per uur

Bij VRC Rijopleidingen kies je voor voordelige rijlessen in Laren, aangezien je rijdt voor maar € 60,- per uur. Bovendien kies je zelf je rijcoach, die je tijdens je totale rijopleiding behouden. We hebben onze eigen theorieopleiding en zo helpen we je graag aan een degelijke basis om de slagingskans voor het theorie-examen van het CBR zo groot mogelijk te maken. Je profiteert zo van voordelige rijlessen in Laren en de kracht van het samenwerkingsverband tussen rijscholen, VRC Rijopleidingen.

Rijschool Laren heeft hippe en nieuwe lesauto’s, schakel of automaat

Je rijopleiding volg je bij onze rijschool in Laren. Bij VRC Rijopleidingen rij je in gloed nieuwe en erg mooie lesauto’s. Kies voor kwaliteit in onze MINI zodat je op een soepele wijze toe kunt werken naar je praktijkexamen en vervolgens je rijbewijs. Natuurlijk zijn alle auto’s voorzien van airco! Kies een pakket met zowel een theorieopleiding, praktijklessen en het praktijkexamen van het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheid) ook kan je losse lessen boeken in een van onze nieuwe en stijlvolle lesauto’s. Rijschool Laren staat voor rijden in stijl, terwijl de prijs goedkoop is, aangezien je slechts  € 60,– per uur rijden betaalt. Of kies voor het comfort en rust in onze electrische  BMW IX1.

inschrijven gratis proefles