RIJSCHOOL LEUSDEN GEZOCHT?

VRC Rijopleidingen een rijschool in Leusden

Op zoek naar rijles bij een rijschool in Leusden, die goedkoop is en je snel en professioneel klaarstoomt voor het praktijkexamen? Kies dan voor VRC Rijopleidingen, hét samenwerkingsverband van rijscholen uit en rondom Leusden.

VRC Rijopleidingen, de voordelige rijschool in Leusden € 60,– per uur

Bij VRC Rijopleidingen kies je voor goedkope rijlessen in Leusden, aangezien je rijdt voor maar € 60,- per uur. Bovendien kies je zelf je rijcoach, die je tijdens je totale rijopleiding mag behouden. We hebben onze eigen theorieopleidingen, zo helpen we je graag aan een degelijke basis om de slagingskans voor het theorie-examen van het CBR zo groot mogelijk te maken. Zo profiteer je van voordelige rijlessen in Leusden en de kracht van het samenwerkingsverband tussen rijscholen, VRC Rijopleidingen.

Rijschool Leusden heeft hippe en nieuwe lesauto’s

Volg je rijopleiding bij onze rijschool in Leusden. Bij VRC Rijopleidingen rij je in gloed nieuwe en erg mooie lesauto’s. Kies voor kwaliteit in een van onze  MINI-modellen zodat je op een soepele wijze toe kunt werken naar je praktijkexamen en vervolgens je rijbewijs. Natuurlijk zijn alle auto’s voorzien van airco! Kies een pakket met zowel een theorieopleiding, praktijklessen en het praktijkexamen van het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheid) ook kan je losse lessen boeken in een van onze nieuwe en mooie lesauto’s. Rijschool Leusden staat voor rijden in stijl, terwijl de prijs goedkoop is, aangezien je slechts  € 60,- per uur rijden betaalt.

inschrijven gratis proefles