RIJSCHOOL NIEUWEGEIN GEZOCHT?

Dé rijschool in Nieuwegein is VRC Rijopleidingen

Op zoek naar rijles bij een rijschool in Nieuwegein, die niet teveel kost en je professioneel en snel klaarstoomt voor het praktijkexamen? Kies voor VRC Rijopleidingen, hét samenwerkingsverband van rijscholen uit Nieuwegein en omgeving.

VRC Rijopleidingen een voordelige rijschool in Nieuwegein: slechts € 60,– per uur

Bij VRC Rijopleidingen kies je voor voordelig rijles in Nieuwegein, aangezien je rijdt voor maar € 60,- per uur. Je kiest bovendien zelf je rijcoach en zal die tijdens je totale rijopleiding behouden. We hebben onze eigen theorieopleidingen en helpen je zo graag aan een degelijke basis om de slagingskans voor het theorie-examen van het CBR zo groot mogelijk te maken. Je profiteert zo van voordelige rijlessen in Nieuwegein en de kracht van het samenwerkingsverband tussen rijscholen, VRC Rijopleidingen.

Rijschool Nieuwegein met hippe en nieuwe lesauto’s, schakel of automaat.

Je rijopleiding volg je bij onze rijschool in Nieuwegein. Bij VRC Rijopleidingen rij je in gloed nieuwe en mooie lesauto’s. Kies voor kwaliteit in een van onze MINI, BMW X2 of Renault Clio zodat je op een soepele wijze toe kunt werken naar je praktijkexamen en vervolgens je rijbewijs. Natuurlijk zijn alle auto’s voorzien van airco! Kies een pakket met zowel een theorieopleiding, praktijklessen en het praktijkexamen van het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheid), of boek losse lessen in een van onze nieuwe en mooie lesauto’s. Rijschool Nieuwegein staat voor rijden in stijl, terwijl de prijs aan de andere kant met stip op 1 staat, aangezien je slechts  € 60,– per 60 minuten rijden betaalt. Of kies voor comforten rust in onze hippe BMW IX1 automaat.

inschrijven gratis proefles