Rijschool Utrecht

Een goede rijschool in Utrecht herken je aan een paar belangrijke factoren. Het is allereerst van belang dat je niet teveel betaalt voor de lessen, de rijschool moet er uiteindelijk immers zijn voor jou. Kijk daarnaast goed naar de lesmethode die de rijschool in Utrecht gebruikt, net als de auto’s waarin je zal gaan lessen.
Wij zorgen er met de RIS-lesmethode van het CBR voor dat we een officiële lesmethode gebruiken. Bovendien rijd je in hippe en nieuwe auto’s, waardoor de stap naar je eigen auto vervolgens zo klein mogelijk is en je bovendien tijdens je lessen al een hoop plezier in de auto leert te hebben.

Rijles in Utrecht in nieuwe en hippe lesauto’s

We zorgen er als rijschool in Utrecht voor dat we altijd rijden met een aantal hippe en nieuwe auto’s. Dat betekent dat je leert rijden in een moderne auto, zoals je die na het behalen van je rijbewijs wellicht zelf ook zal gaan rijden. We zorgen er met de Renault Clio, BMW X2 of Mini Cooper voor dat je gezien mag worden in de lesauto die je rijdt en dat je daarin alvast veel plezier kunt hebben. Of kies voor comfort en rust in onze electrische BMW Ix1 automaat. Op die manier slagen we er als rijschool in Utrecht doorlopend in om veel kandidaten te feliciteren met hun rijbewijs.

inschrijven gratis proefles      direct inschrijven

Rijschool met diverse auto’s

Let er bij de keuze voor je rijschool in Utrecht goed op dat er verschillende auto’s beschikbaar zijn, dat geeft immers aan dat er veel kandidaten lessen en dat de methode blijkbaar succesvol is. We zorgen er met de verschillende modellen als schakelauto en zelfs automaat voor dat je de keuze hebt uit een breed wagenpark. Bovendien mag je bij onze rijschool in Utrecht gewoon zelf je rijcoach kiezen, die de hele opleiding bij je betrokken blijft. Op die manier wordt het hartstikke leuk om je rijbewijs te halen, met lessen die bovendien slechts € 60 per uur kosten.