Rijschool Utrecht

Rijschool Utrecht

Rijschool Utrecht

Op zoek naar een betrouwbare en goede rijschool? Rijschool Utrecht VRC Rijopleidingen probeert er voor te zorgen dat iedereen zicht veilig en vertrouwd voelt. Bij ons kan je zelf je rij instructeur kiezen hierdoor kan je kijken wie je het meeste aanspreekt en het beste aansluit bij jou. Wij werken via de RIS-methode dit zorgt voor een verhoogde slagingspercentage. nieuwschierig geworden? meld je dan aan voor een gratis proefles.

Rij opleiding Amsterdam klant

Rijschool Utrecht VRC een top rijschool.

​Voor het eerst naar de rijschool Utrecht VRC rijopleidingen vond ik best spannend, wist absoluut niet wat me te wachten stond.
Maar als snel voelde ik mij op mijn gemak en hebben ze mij goed geholpen. Dankzij hun hulp ben ik in 1 keer geslaagd.
​super rijschool echt een aanrader!

Rijopleiding Amsterdam VRC rijopleidingen

Theorie rijschool Utrecht

Bij ons heb je de mogelijkheid om te kiezen uit twee manieren van het leren van je theorie. Je kan er voor kiezen om het zelfstandig thuis uit het theorie boek te leren of klassikaal. Klassikaal zullen we er alles aan doen om er voor te zorgen dat je goed voorbereid aan het CBR examen begint, we zullen je begeleiden en voorbereiden door tussen door toetsen te maken zodat je weet wat je bij het examen te wachten staat. We zullen de stof gezamenlijk door nemen en zo krijg je de mogelijkheid om de stof te bespreken en vragen te stellen zodat je met een zeker gevoel aan het examen begint.

Rijschool Utrecht VRC rijopleidingen.

​Wat maakt ons anders dan andere rijscholen? Wij richten ons een breed publiek omdat we graag willen dat iedereen zijn rijbewijs kan halen. wij vinden het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt om op een fijne en passende manier rijles kan volgen. Onze coaches volgen met regelmaat cursussen om er voor te zorgen dat mensen met faalangst en of concentratie problemen de juiste begeleiding krijgen, zoals bijvoorbeeld ADHD, ADD en Autisme. voor meer informatie kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.