ZOEK JIJ EEN RIJSCHOOL IN VLEUTEN

VRC Rijopleidingen een rijschool in Vleuten

Op zoek naar rijles bij een rijschool in Vleuten, die goedkoop is en je snel en professioneel klaarstoomt voor het praktijkexamen? Kies dan voor VRC Rijopleidingen in Vleuten, hét samenwerkingsverband van rijscholen uit Vleuten en rondom Vleuten.

Voordelige rijschool in Vleuten: VRC Rijopleidingen € 60,– per uur

Bij VRC Rijopleidingen kies je voor goedkope rijlessen in Vleuten, aangezien je rijdt voor maar € 60,- per uur. Bovendien kies je zelf je rijcoach, die je tijdens je totale rijopleiding behouden. We hebben onze eigen theorieopleidingen in Vleuten, zo helpen we je graag aan een degelijke basis om de slagingskans voor het theorie-examen van het CBR zo groot mogelijk te maken. Je profiteert zo van voordelige rijlessen in Vleuten en de kracht van het samenwerkingsverband tussen rijscholen, VRC Rijopleidingen.

Rijschool Vleuten heeft hippe en nieuwe lesauto’s, schakel of automaat

Je rijopleiding volg je natuurlijk bij onze rijschool in Vleuten. Bij VRC Rijopleidingen rij je in hippe, nieuwe en erg mooie lesauto’s. Kies voor kwaliteit in een onze Mini, BMW X2 of Renault Clio  of BMW Ix1 automaat zodat je op een soepele wijze toe kunt werken naar je praktijkexamen en vervolgens je rijbewijs. Natuurlijk zijn alle auto’s voorzien van airco! Kies een pakket met zowel een theorieopleiding, praktijklessen en het praktijkexamen van het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheid) ook kan je losse lessen boeken in een van onze nieuwe en mooie lesauto’s. Rijschool Vleuten staat voor rijden in stijl, terwijl de prijs goedkoop is, aangezien je slechts  € 60,- per uur rijden betaalt.

inschrijven gratis proefles