RIJSCHOOL IN ZEIST GEZOCHT?

VRC Rijopleidingen verzorgt jouw rijles in Zeist!

Ben je op zoek naar een rijschool in Zeist, die goedkoop is en professioneel werkt? Die jou snel klaarstoomt voor het praktijkexamen? Dan ben je bij VRC Rijopleidingen aan het goede adres. VRC Rijopleidingen is hét samenwerkingsverband van rijscholen uit Zeist en omgeving.

Voordelige rijschool in Zeist: slechts € 60,– per uur!

Bij VRC Rijopleidingen kies je voor een voordelige rijschool in Zeist, aangezien je rijdt voor maar € 60,- per uur. Je kiest bovendien zelf je rijcoach en zal die tijdens je totale rijopleiding behouden. We hebben onze eigen theorieopleidingen en helpen je zo graag aan een degelijke basis om de slagingskans voor het theorie-examen van het CBR zo groot mogelijk te maken. Je profiteert zo van voordelige rijlessen in Zeist en de kracht van het samenwerkingsverband tussen rijscholen, VRC Rijopleidingen.

Onze rijschool in Zeist rijdt nieuwe en hippe lesauto’s

Kies voor kwaliteit in een van onze Mini’s of  Renault Clio modellen, zodat je op een soepele wijze toe kunt werken naar het praktijkexamen en vervolgens je rijbewijs. Natuurlijk voorzien van airco! Kies een pakket met zowel een theorieopleiding, praktijklessen en het praktijkexamen van het CBR, of boek losse lessen in een van onze nieuwe en hippe lesauto’s. Onze rijschool in Zeist staat gegarandeerd voor stijl, terwijl de prijs aan de andere kant met stip op 1 staat, aangezien je slechts  € 60,- per 60 minuten rijden betaalt.Of kies voor het comfort en rust van een electrische auto(maat) in onze hippe BMW Ix1

inschrijven gratis proefles