Rijinstructeur Utrecht

Rijinstructeur UtrechtKies een rijinstructeur in Utrecht waar je goedkoop kunt komen lessen en waar je kunt rekenen op goede lessen in een gezellige sfeer. We feliciteren niet voor niets een lange lijst anderen kandidaten die je voor zijn gegaan. Zij kozen voor een ervaren rijinstructeur in Utrecht die er voor een scherp bedrag per uur voor zorgt dat jij het autorijden zo snel mogelijk onder de knie krijgt. Wij genieten ervan als jij stappen maakt, zodat je zo snel mogelijk zelfstandig de weg op kunt.

Direct rijles voor € 60 per uur

We zorgen er als rijinstructeur in Utrecht voor dat je voor slechts € 60 per uur kunt rijden. Dat is een stuk voordeliger dan bij een andere rijscholen, waardoor het halen van je rijbewijs niet zoveel hoeft te kosten. En bijkomend voordeel? Je kunt je eigen rijinstructeur in Utrecht kiezen. We wijzen je niet zomaar iemand toe, we zorgen ervoor dat je een eigen coach kiest die heel je rijopleiding bij je betrokken blijft. Op die manier zorgen we voor een fijne sfeer, waarin jij zo goed mogelijk aan je vaardigheden kunt werken.

inschrijven gratis proefles      direct inschrijven

Ervaren rijinstructeur in Utrecht

Bovendien kun je standaard rekenen op een ervaren rijinstructeur in Utrecht die ook goed kan omgaan met kandidaten met de diagnose ADHD of autisme. We weten wat er in dat geval op je afkomt, waardoor we daar extra rekening mee kunnen houden.

De rijinstructeur in Utrecht maakt standaard gebruik van de RIS-methode. Dat is een door het CBR ontwikkelde lesmethode, waarmee we gegarandeerd zorgen voor een goed resultaat. Sta jij binnenkort bij de lijst met kandidaten die we met hun rijbewijs kunnen feliciteren? Wij helpen je graag stap voor stap naar jouw rijbewijs! Neem contact op voor meer informatie over een rijles waar jij in het middelpunt staat onder goede begeleiding.